Ammattitaitoinen sähkömies Turun alueella – sinua palvelee JM-Asennuspalvelu

SÄHKÖTÖIDEN 24 H -VIKAPÄIVYSTYS

Tarjoan sähkömiehen palveluita Turun seudulla myös tavallisten toimistoaikojen ulkopuolella.

Kun vika yllättää, soita  050 917 5764.

JM-Asennuspalvelu on paimiolainen sähkötöiden asiantuntija. Palvelen asiakkaitani vankalla ammattitaidolla ja yli 25 vuoden laaja-alaisella kokemuksella. Tyytyväiseen asiakaskuntaani kuuluu niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Olipa kyse pienestä ja pikaisesta työstä tai suuremmasta urakasta, tavoitteenani on laadukas lopputulos ilman poikkeuksia. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia! Ota yhteyttä, kun tarvitset paikalle ammattitaitoisen sähkömiehen Turun seudulla. Palvelen tarpeen mukaan myös tavallisten toimistoaikojen ulkopuolella ja pääsen paikalle nopeallakin aikataululla.


Yhteystiedot
sähköasennus-kuvake

Toteutan sähköasennukset kokemuksen tuomalla varmuudella niin omakotitaloihin kuin yritys- ja teollisuuskohteisiinkin.

sähkötyöt kuvakkeena

Tilaa kokonaisvaltaiset sähkötyöt saneerauksista korjauksiin alan ammattilaiselta, laadulla ja luotettavasti!

sähköhuollon merkki

Tarjoan sähköhuollot tarpeisiisi silloin, kun vika yllättää! JM-Asennuspalvelu on apunasi tarpeen mukaan kaikkina vuorokauden aikoina.

yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä sähkötöiden asiantuntijaan. Tarjoan kattavat sähköpalvelut vankalla kokemuksella Turun seudulla.

Osaava sähkömies palveluksessasi silloin, kun vika yllättää!

Sähköasennuksissa ja -huolloissa ammattitaito on asia numero yksi. Turvallisuustekijät tulee osata huomioida kokonaisvaltaisesti, jotta erilaiset sähköjärjestelmät ja -laitteet toimivat riskittä ja ovat käyttäjälleen turvallisia tilanteessa kuin tilanteessa. Siksi sähkötyöt onkin syytä jättää ammattitaitoisen tekijän käsiin. JM-Asennuspalvelu hoitaa kaikki tarvitsemasi sähkötyöt yli 25 vuoden kokemuksella niin kotitalouksissa kuin yrityskohteissakin.

Sähköviat yllättävät yleensä ei-toivottuna hetkenä. Jotta sinun ei tarvitse turvautua uhkarohkeisiin tekoihin tai kärvistellä ilman toimivia laitteistoja, JM-Asennuspalvelu tarjoaa sähköpalveluita joustavasti silloin, kun apua tarvitaan!

Sähkövian sattuessa soita numeroon 050 917 5764

Kokonaisvaltaiset sähköpalvelut asennuksista saneerauksiin

JM-Asennuspalvelu tarjoaa kattavat ja monipuoliset sähkömiehen palvelut tarpeisiisi. Teen niin sähköasennukset, sähkötyöt kuin sähköhuollotkin joustavasti koko Turun alueella yksityisten asiakkaiden kotitalouksissa sekä yritysten tarpeisiin. 


Laaja-alaisella osaamisellani toteutan yhtä lailla sekä uudiskohteiden sähköasennukset että remonttikohteiden sähkösaneeraukset. Kauttani tilaat valaistuksien, pistorasioiden, antenniasennuksien tai muiden sähkölaitteistojen sähköhuollot. Tarjoan laadukasta palvelua ammattilaisen tehokkuudella ja taidolla! Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisin olla avuksi juuri sinulle.

Tutustu sähköpalveluihin

Kotitalousvähennys yksityisasiakkaille

Tiesithän, että ostaessasi palveluita JM-Asennuspalvelulta olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä kotonasi teettämistä sähkötöistä. Lue lisää Verohallinnon verkkosivuilta.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.